Avino, een klasse apart

29-03-2019 | Inspiration
Avino, een klasse apart

Volg de trend van het moment
Solid surface wordt steeds populairder in de Nederlandse en Belgische badkamer. Als badenspecialist levert Riho al geruime tijd een uitgebreid assortiment vrijstaande Solid Surface baden. Een toepassing als wastafelblad en waskom mag dan ook niet in het assortiment ontbreken. Het nieuwe Avino badmeubel combineert een gelakte ladekast met het hippe materiaal: Solid Surface.

Blog Avino Sfeer 02

De keuze is aan jou!
De onderkast is te verkrijgen in vier breedtes en kan uitgerust worden met zowel een symmetrische als asymmetrische wastafel in Solid Surface. Je hebt de keuze tussen één of twee inliggende waskommen. Er is ook een mogelijkheid om een Solid Surface blad te verkrijgen met één of twee opzetkommen uit de Solid Surface collectie.

De opzetkommen kunnen tevens geplaatst worden op een Dekton® blad. Het Dekton® blad is weer verkrijgbaar in twee uitvoeringen: een matzwarte granietlook (Sirius) alsook een witte marmerlook (Aura). Beide hebben de uitstraling van natuursteen.
Gaat jouw voorkeur uit naar een andere opzetkom? Dan biedt Riho ook maatwerk aan om aan jouw wensen te voldoen.

Blog Avino Sfeer 01

Back to black
De lades van het Avino badmeubel vallen in verstek in de corpus. Hierdoor ontstaat een hoogwaardige en minimalistische afwerking. Het badmeubel is verkrijgbaar in vier hoogglans en vier zijdeglans lakkleuren. Onlangs is mat zwart als lakkleur aan het gamma toegevoegd. Helemaal in lijn met de zwarte trend die is ingezet door kranen en badkamer accessoires. Even durven en dan wordt je badkamer een designroom!

Deel dit bericht