Badkamer kleuren van 2023: Rustgevend en speels

30-01-2023 | Inspiratie
Badkamer kleuren van 2023: Rustgevend en speels

Kleur bepaalt mee de sfeer van de badkamer. Wil je er graag een gezellig vertrek van maken? Of eerder een frisse ruimte waar je ’s morgens meteen opgeladen wakker wordt? Er is zoveel keuze in badkamer kleuren qua verf, meubels en tegels, dat het vaak niet zo eenvoudig is om een keuze te maken. Lees zeker verder om de ontdekken in welke kleuren je de ruimte kan verven en wat de trends zijn dit jaar.

Aardse tinten voor een oase van rust

Aardse tinten zijn perfect voor wie van de badkamer een ontspannende, rustgevende plek wil maken. Deze kleuren verwijzen naar de natuur en roepen meteen kalmte op. En laten deze badkamer kleuren nu ook heel erg populair zijn dit jaar!

Daarom introduceren ook wij nieuwe aardse trendkleuren in onze FromScratch meubelcollectie vanaf april, een groene en een beige tint. Moss Green is een stijlvolle donkergroene kleur met grijze ondertoon die meteen een fris en rustgevend gevoel opwekt. Bovendien is deze kleur prachtig in combinatie met een betonlook vloer en trendy gouden kranen!

De tweede nieuwe kleur is Sand Taupe: een zachte taupe tint voor een warme en gezellige badkamer. Breng deze kleur ook aan op de muren, en je creëert een stijlvol ton-sur-ton effect.

Moss Green Donkergroen Badkamermeubel Riho Fromscratch

Roze tinten voor een Marokkaanse badkamer

Warme rozige tinten transporteren je onmiddellijk naar warmere oorden, waar je kan genieten van een ontspannende hamam. Creëer thuis je eigen Marokkaanse badkamer dankzij onze FromScratch badmeubels en waskommen in terracotta kleur. Maak het plaatje af met koperen kranen, natuurlijke accessoires en enkele plantjes. Wil je er zeker van zijn dat alles mooi bij elkaar gaat passen? Begin dan eerst met een moodboard voor je badkamer.

Riho Serie 50 Terracotta badkamermeubel hippe kleuren badkamer trend

Retro badkamer kleuren voor een nostalgische look

De retro badkamer is helemaal hip en trendy! Denk aan nostalgische kranen, felle kleuren en gewaagde combinaties. Oudroze, turquoise en pasteltinten zijn weer helemaal terug van weggeweest in de badkamer. Van tegels en accessoires tot baden en waskommen, alle badkamerproducten zijn tegenwoordig beschikbaar in deze kleuren.

Fan van de vintage badkamer? Ga dan voor een Riho solid surface bad en waskommen in een retro Sikkens kleur naar keuze!

Rethink Cubic inbouwbad groene tegels

Voor meer inspiratie en trends, kun je ook ons artikel rond de badkamertrends van 2023 raadplegen.

Deel dit bericht