Ga voor een betonlook badkamer met onze artikelen!

12-06-2023 | Inspiratie
Ga voor een betonlook badkamer met onze artikelen!

Als je momenteel aan het bouwen of verbouwen bent of je bent een interieurliefhebber, dan heb je ongetwijfeld al van ‘betonlook’ gehoord en het al veel zien verschijnen. Ook de betonlook badkamer is heel erg populair. Denk maar aan tegels, verf en zelfs badkamer artikelen met een concrete-uitstraling. Niet alleen de wanden en de vloer, maar ook je badartikelen zelf kun je dus in deze uitstraling verkrijgen!

Benieuwd hoe je zo’n badkamer in betonlook kan creëren? In dit artikel geven je heel wat inspiratie en tonen we onze producten in betonlook waarmee je jouw badkamer kunt inrichten.

Waarom kiezen voor een betonlook badkamer?

In de badkamer willen we ’s morgens rustig ontwaken en ’s avonds genieten van een ontspannende douche of bad. Natuurlijke beton tinten zorgen ervoor dat je helemaal tot rust komt en dus optimaal kan genieten. Een badkamer in betonlook staat gelijk aan een oase van rust!

Betonlook geeft je badkamer bovendien een luxueuze en tijdloze uitstraling. Met onze duurzame producten in concrete look creëer je dus een badkamer waar je jarenlang van kan genieten!

Creëer een badkamer in betonlook met deze producten

In ons gamma vind je een bad, douchevloer en waskommen met beton-uitstraling.

Wandbekleding in betonlook

Vloeren en wanden in betonlook heb je waarschijnlijk al veel zien verschijnen, van tegels tot betonverf, de keuze is groot. Door dezelfde kleur te kiezen voor zowel je vloer als de wanden creëer je een mooi geheel. De meeste vloertegels zijn tegenwoordig ook geschikt voor de muur!

Betonlook muren zijn prachtig in combinatie met onze Grid douchewand, zoals je kunt zien op de foto hieronder.

Gb 401 2 badkamer betonlook douche

Een betonlook bad: Bilbao

Niet alleen de vloer en wandtegels, maar dus ook je bad kun je in natuurlijke aardetinten verkrijgen. Ons populaire vrijstaand bad Bilbao in Solid Surface is nu beschikbaar in drie nieuwe betonlook kleuren: Moss Green, Pebble Grey en Anthracite Matt. Deze kleuren geven je badkamer een unieke touch en een stoere, maar ook gezellige uitstraling. Solid Surface is bovendien een duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal en daarmee uitstekend voor in de badkamer.

Bilbao 170 Escala Z22 Moss Green Adjustment 01 badkamer betonlook bad

Bijpassende waskommen Escala

Net als het Bilbao bad, kun je ook de bijpassende Solid Surface waskommen Escala in de drie nieuwe tinten verkrijgen. Ga voor een mooie betonlook combinatie door het bad en de waskom(men) in dezelfde kleur te nemen.

Escala Anthracite Side View betonlook waskom badkamer
Escala Moss Green Side View Png betonlook waskom
Escala Pebble Grey Side View badkamer betonlook waskom

Betonlook in de douche met de Isola douchebak

Je betonlook badkamer maak je helemaal af met onze Isola douchevloer in antraciet. Deze douchebak heeft dezelfde antraciet kleur als het Bilbao bad en Escala waskommen in Anthracite Matt. Deze douchebak heeft een leistenen structuur voor een extra natuurlijk effect en veilige anti-slip laag.

Riho Shower Tray Isola Detail 4 badkamer betonlook douchebak

Maak je betonlook badkamer compleet met accessoires

Geef je badkamer in betonlook de stijl die jij wilt. Combineer de aardse kleuren met zwarte kranen voor een industriële look of met bronzen kraanwerk voor een boho badkamer. Alles is mogelijk. Accessoires zoals de wasmand, een tapijt en handdoekrekje in de juiste kleuren mogen ook niet ontbreken.

Benieuwd naar onze betonlook producten en wil je ze graag komen bekijken? Maak dan nu een afspraak in één van onze showrooms voor een vrijblijvend bezoek.

Deel dit bericht