Een bad waar je naar verlangt!

11-02-2019 | Inspiratie
Een bad waar je naar verlangt!
Desire Corner Sfeer half vrijstaand hoekbad

Happiness is just around the corner

Naast de back-2-wall variant kent de Desire serie ook een hoekoplossing. Het Desire Corner bad kan zowel in een linker als rechterhoek geplaatst worden. Omdat deze niet ingetegeld hoeft te worden is de installatie zeer eenvoudig en snel te verwezenlijken. Er is bewust gekozen voor een ruime buiten- en binnenmaat zodat ook de wat grotere man of vrouw heerlijk kan badderen. Of natuurlijk met z’n tweeën!

DIY

Omdat de Desire baden niet ingetegeld moeten worden is de installatie zeer eenvoudig én snel. Nog handiger is dat het bad inclusief pootset en badafvoer geleverd wordt. Gewoon tegen de muur plaatsen en klaar! Ready to relax…

Vrijstaande baden zijn populair. Niet elke badkamer leent zich echter voor plaatsing van een vrijstaand bad. Wist je dat een semi-vrijstaand bad dan de perfecte oplossing is? Hierdoor creëer je nog steeds het ruimtelijke effect in je badkamer, zonder daarbij concessies te doen aan gebruiksgemak. The best of both worlds!

Een bad waar je naar verlangt!
Ben je op zoek naar een back-2-wall bad? Dan zit Desire je als gegoten! Het bad heeft een maatvoering van 180 x 84 cm en is gemaakt van hoogwaardig sanitair porselein. Dit materiaal voelt steeds warm aan én is makkelijk te onderhouden. Win-win! Zoals alle RIHO producten kent ook het Desire bad een hoog afwerkingsniveau. Jarenlang onbezorgd badplezier is dus gegarandeerd.

Deel dit bericht