FromScratch by Riho

21-02-2019 | Inspiratie
FromScratch by Riho

Living on the edge

Uniek is de ‘thin-edge’ randafwerking. De slanke belijningen zorgen voor een bijzonder hoog afwerkingsniveau. Qua materiaal is bewust gekozen voor Solid Surface. De eigenschappen van dit door-en-door materiaal maken het mogelijk om heel organisch en dunwandig te werken. Solid Surface kent standaard een mat witte uitstraling. Op verzoek lakt Riho de buitenzijde van een bad of waskom in elke gewenste hoogglans of zijdeglans kleur. Zo geef je je badkamer een extra persoonlijke touch.

Toledo Sfeer

When design meets comfort

De FromScratch serie is het eerste grote project onder leiding van in-house ontwerper Bardo Govaarts. Komende uit de automotive industrie werpt hij een frisse blik op de, in zijn ogen, relatief behoudende sanitairmarkt. Dit resulteert in producten van hoge esthetische waarde zonder daarbij praktische aspecten zoals ligcomfort uit het oog te verliezen.

Essence Sfeer

Enjoy the silence!

Waan je in een oase van rust en ruimte in deze stilistische badkamer. De sereniteit van het interieur komen door de minimalistische vormgeving gecombineerd met de verkeerswitte, matte kleur van zowel bad als waskom. Zo creëer je een sfeer waarin je optimaal kunt ontspannen. Wellness pur sang!

Deel dit bericht