Gemakkelijk opbergen in de badkamer: Zo doe je dat!

07-11-2023 | Inspiratie
Gemakkelijk opbergen in de badkamer: Zo doe je dat!

De badkamer is een van de meest gebruikte ruimtes in ons huis, maar helaas is het ook vaak een van de kleinste. Met zoveel toiletartikelen, handdoeken en andere benodigdheden kan het een uitdaging zijn om alles netjes en georganiseerd te houden.

In deze blogpost onthullen we daarom enkele slimme opberggeheimen die je kunnen helpen om het maximale uit je badkamer te halen. Van ruimtebesparende meubels tot slimme organisatietips, we zullen je laten zien hoe je van je badkamer een georganiseerde en ontspannende oase kunt maken.

Spiegelkast: Een multifunctioneel accessoire

Onze spiegelkasten zijn ideaal om extra ruimte te creëren op een minder opvallende manier. De planken of vakken in een spiegelkast helpen je ook om je spullen georganiseerd te houden. Daardoor heb je gemakkelijk toegang tot je toiletartikelen, medicijnen en andere badkamerspullen. Dit bespaart tijd en moeite omdat je niet hoeft te bukken of jezelf te strekken om bij spullen te komen. Een spiegelkast, opbergruimte en spiegel in één, is een slim en multifunctioneel accessoire dat zeker niet mag ontbreken in je badkamer.

Spiegelkast Type12 Top spiegelkast met spiegel vanbinnen riho

Een nis: Een handig plekje voor je douche- en badproducten

Een andere manier om ruimte te besparen en je badkamer netjes te houden is door het plaatsen van een Alcove nis. Dit veelzijdige kastje kun je zowel opgehangen als inbouwen. Hierdoor heb je al je verzorgingsproducten of andere spullen altijd binnen handbereik, terwijl ze toch netjes en stijlvol zijn opgeborgen. De Alcove nissen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat er altijd wel een geschikte plek is om ze te plaatsen.

Alcove Nissen Badkamer Bathroom Niches Salle De Bain Nisches Badezimmer

Badkamermeubel met lades: De sleutel tot slim opbergen

Een badkamermeubel met meerdere lades is onmisbaar in je badkamerinrichting. Lades bieden niet alleen veel opbergruimte, maar ze maken het ook gemakkelijk om je spullen te categoriseren en organiseren. Daardoor houd je de badkamer steeds netjes en opgeruimd. Onze ladekasten bestaan in verschillende kleuren en designs, gaande van trendkleuren tot houtlook en marmereffect. Zo heb je zeker een kast die aansluit bij je persoonlijke stijl. Kortom, ladekasten zijn de ultieme oplossing om je badkamer georganiseerd te houden terwijl je tegelijkertijd stijl toevoegt aan je inrichting

Livit Badkamermeubel Lades

Kolomkast: Efficiënt en stijlvol ruimtegebruik

Naast spiegelkasten, nissen en ladekasten zijn kolomkasten een geweldige aanvulling in de badkamer. Deze slanke en verticale opbergoplossingen combineren functionaliteit en esthetiek en zijn perfect voor het benutten van ongebruikte ruimte, vooral in smallere hoeken van de badkamer. Kolomkasten bieden diepere opbergruimte en zijn ideaal voor het opbergen van handdoeken, schoonmaakmiddelen en eventueel toiletpapier. Door hun hoogte maximaliseren ze de verticale ruimte zonder veel oppervlakte in beslag te nemen.

In onze meubelcollecties Spring, Livit en FromScratch vind je kolomkasten die je kunt combineren met een badmeubel uit dezelfde collectie. Beschikbaar in verschillende stijlen, afwerkingen en hoogtes.

Livit Showroom Marmic Bowls Marmeren Waskom Houten Badkamermeubel Marmer Web

Een praktische en stijlvolle badkamerinrichting met RIHO!

Met deze tips weet je hoe je jouw badkamer kan transformeren in een georganiseerde en ontspannende oase. Want een opgeruimd huis brengt rust in je hoofd! Kies uit ons assortiment spiegelkasten, Alcove nissen, ladekasten en kolomkasten om jouw badkamer maximaal te benutten. Verbeter niet alleen de opbergruimte, maar verhoog ook de stijl en functionaliteit van deze essentiële ruimte in jouw huis. Ga voor praktisch én stijlvol - jouw badkamer verdient het! Ontdek onze collecties en creëer jouw ideale badkamerinrichting.

Deel dit bericht