Livit 2022

14-12-2021 | Innovaties
Livit 2022

Een stijlvolle kwaliteitsbadkamer met unieke details, dat is Livit. Je kiest dan ook voor een kwalitatief, modulair meubelconcept met een moderne en hedendaagse toets, mooie decoren en fraaie dunne ladenfronten. Dit jaar voegen we enkele nieuwigheden toe aan de collectie, waaronder de keramieken marmer waskommen en de Livit in between ladekasten.


LIVIT IN BETWEEN

Naast de reeds bestaande ladekasten met 1 of 2 lades, voegen we in 2022 de Livit in between toe aan de collectie. Hierbij creëren we een meubel met 1 grote lade. De hoogte van het meubel komt overeen met 1,5 ladekast. Hierdoor past dit meubel op het vlak van formaat perfect tussen de meubels met 1 en 2 lades.

Een extra toevoeging aan deze uitvoering is de optie van een binnenbakje. We creëren hiermee extra ruimte, zodat je kleine spullen makkelijk kan opbergen.

Ontdek de Livit meubelcollectie

Render4
Render Binnenkast Laag

MARMEREN WASKOMMEN

Ontdek zeker onze splinternieuwe keramieken waskommen in prachtig marmer afwerking. Gecombineerd met onze stijlvolle decors levert dit een klassevol meubel voor ieders badkamer. De waskommen zijn verkrijgbaar in een lichte en donkere marmeren afwerking. Dit telkens in 3 verschillende uitvoeringen.

Ontdek de Livit meubelcollectie

F70122 Marmic Bowl Round Matt White Marble
F70121 Marmic Bowl Oval Matt White Marble
F70123 Marmic Bowl Rectangle Matt White Marble
F70125 Marmic Bowl Round Matt Black Marble
F70124 Marmic Bowl Oval Matt Black Marble
F70126 Marmic Bowl Rectangle Matt Black Marble

MARMEREN HOUTEN DECORS

We trekken de lijn van de marmeren waskommen volledig door naar onze decors. We combineren onze houtdecors met een lichte of donkere marmer afwerking. Geef je badkamer een extra luxueuze uitstraling met de toevoeging van deze marmeren details aan je badkamermeubel.

Ontdek de Livit meubelcollectie

Render1 1
Deel dit bericht