Livit badkamermeubelen voor een stijlvolle, marmerlook badkamer

14-12-2021 | Innovaties
Livit badkamermeubelen voor een stijlvolle, marmerlook badkamer

Een stijlvolle kwaliteitsbadkamer met unieke details, dat is Livit. Je kiest dan ook voor een kwalitatief, modulair meubelconcept met een moderne en hedendaagse toets, mooie decoren, waaronder de marmerlook, en fraaie dunne ladenfronten.

De collectie is opgebouwd rond prachtige wastafels en opzetkommen die gecombineerd kunnen worden met een onderkast, frame of beide. We bieden steeds de mogelijkheid om een eigen combinatie te creëren. Maak het meubel dat helemaal past bij de smaak en wensen van jouw klanten.

Dit jaar voegen we enkele nieuwigheden toe aan de badkamercollectie, waaronder de keramieken marmer waskommen en de Livit In Between ladekasten. Ontdek het hieronder!


Livit In Between: Modern meubel met 1 grote lade


Naast de reeds bestaande ladekasten met 1 of 2 lades, voegen we de Livit In Between toe aan de collectie. Hierbij creëren we een meubel met 1 grote lade. De hoogte van het meubel komt overeen met 1,5 ladekast. Hierdoor past dit meubel op het vlak van formaat perfect tussen de meubels met 1 en 2 lades.

Een extra toevoeging aan deze uitvoering is de optie van een binnenbakje. We creëren hiermee extra ruimte, zodat je kleine spullen makkelijk kan opbergen.


Render4
Render Binnenkast Laag

Marmer in de badkamer met onze marmeren waskommen

Ontdek zeker onze splinternieuwe marmer-look waskommen in prachtig keramiek. Gecombineerd met onze stijlvolle decors levert dit een klassevol meubel voor ieders badkamer. De waskommen zijn verkrijgbaar in een witte en zwarte marmeren afwerking. Dit telkens in drie verschillende vormen: rond, ovaal en rechthoekig.


F70122 Marmic Bowl Round Matt White Marble
F70121 Marmic Bowl Oval Matt White Marble
F70123 Marmic Bowl Rectangle Matt White Marble
F70125 Marmic Bowl Round Matt Black Marble
F70124 Marmic Bowl Oval Matt Black Marble
F70126 Marmic Bowl Rectangle Matt Black Marble

Marmeren houten decors: een volledige moderne marmerlook

We trekken de lijn van de marmeren waskommen volledig door naar onze decors. We combineren onze houtdecors met een lichte of donkere marmer afwerking. Geef je badkamer een extra luxueuze uitstraling met de toevoeging van deze marmeren details aan je badkamermeubel.

Ontdek de Livit collectie

Render1 1
Deel dit bericht