Livit: Make your bathroom yours

29-03-2019 | Innovaties
Livit: Make your bathroom yours

Trendy design, betaalbare kwaliteit; ontdek Livit badkamerinterieur Riho introduceert Livit. Een trendy badkamerconcept. Livit is een collectie voor een compleet badkamerinterieur. En modulair. Alle elementen zijn snel en eenvoudig te combineren tot een interieur, passend bij elke stijl. In diverse afmetingen en voorzien van functies die de consument wenst. Livit is van nu: trendy en industrieel. Robuust design. Met zwart en aluminium als vaste details. Livit verrast in een stijlvol en minimalistisch interieur. Dat krijgt met Livit een authentieke twist. Livit is dus voor de consument die ook de sfeer in de badkamer belangrijk vindt.

Livit Velvet Top Sfeer

Samenspel van vorm en functie
Livit is ontwikkeld vanuit de interieurtrends en behoeften van consumenten. Het is een trendy concept voor de badkamer. Hiermee realiseert de consument een sfeervolle badkamer die past bij zijn stijl en smaak. De trend in interieur is zwart en industrieel. Dat zie je bij Livit terug in de zwarte details die overal terugkomen. Subtiel. Bij alle kastframes. Bij de spiegel- en lampafwerkingen. Opvallend. Bij de stalen frames van de meubels en douchewanden.


Livit is geraffineerd. Zo zijn er wastafels die uitstekend passen bij een modern strak of minimalistisch interieur. Met de juiste kleur van de deuren en laden past Livit ook uitstekend bij deze stijlen. Super stylish zelfs! Het geeft het moderne interieur een verrassende, stoere twist.

Livit Glaze Top Sfeer

Livit is een concept collectie
Livit is modulair. Het bestaat uit veel elementen met eindeloze combinatiemogelijkheden. Een concept waarmee iedere consument zijn ideale badkamerinterieur kan samenstellen. Van de gewenste afmeting en passend bij de functionaliteiten die de consument wenst. Standaard bestaat de collectie uit 4 kleuren, 4 wastafels, wastafelmeubels, kasten, (pas)spiegels, spiegelkasten, douchewanden en nisdeuren. Deze elementen kunnen naar smaak worden gemixt. Livit is perfect te combineren met een aantal baden en de douchevloer Velvet Sole uit de standaard Riho collectie. Zo blijft alles binnen één stijl en authentiek. In 2019 komt Riho bovendien met accessoires in zwart om het interieur helemaal af te maken, denk aan pop-up stop en afvoer. Kijk voor inspiratie of een impressie van Livit op www.livit-riho.com

Deel dit bericht