Meubelcollectie Livit

15-11-2021 | Inspiratie
Meubelcollectie Livit

Een stijlvolle kwaliteitsbadkamer met unieke details, dat is Livit. Nieuw dit jaar zijn onze nieuwe keramieken marmer waskommen en de Livit in between ladekasten. Met Livit kiest u voor een kwalitatief, modulair meubelconcept met een moderne en hedendaagse toets, mooie decoren en fraaie dunne ladenfronten.

De collectie is opgebouwd rond prachtige wastafels en opzetkommen die gecombineerd kunnen worden met een onderkast, frame of beide. Ontdek zeker onze splinternieuwe keramieken waskommen in prachtig marmer afwerking. Gecombineerd met onze stijlvolle decors levert dit een klassevol meubel voor ieders badkamer. Bekijk ook zeker de nieuwe decoren met hout en marmer gecombineerd.

Naast de reeds bestaande ladekasten met 1 of 2 lades, voegen we in 2022 de 1,5 ladekasten toe aan de collectie. Hierbij creëren we binnenin een extra opbergvak voor kleine spullen.

Verder bieden wij nog steeds de mogelijkheid om een eigen combinatie te creëren. Maak het meubel dat helemaal past bij de smaak en wensen van jouw klanten. U vindt alle losse elementen en accessoires in de betreffende hoofdstukken.

Glaze Top Website 1

Livit Glaze Top

Robuust, strak en charmant. Dat is de Livit Glaze Top. Minimalistisch modern, sfeervol landelijk of stoer industrieel? Welke stijl u ook kiest, met deze wastafel geeft u uw badkamer een zachte, warme twist. Dat is de kracht van keramiek.

Meer informatie

Velvet Slim Website 1

Livit Velvet Slim

Met de Livit Velvet Slim brengt u delicate, pure lijnen in uw badkamer. De minimalistische inbouwwastafel heeft een opmerkelijk warme uitstraling. Die heeft ze te danken aan de ronde vormen van de binnenkom en de zachte, matte afwerking.

Meer informatie

Velvet Top Website 02

Livit Velvet Top

De Livit Velvet Top met strakke vormgeving brengt evenwicht, rust en harmonie. De matte afwerking straalt luxe en design uit. De afgeronde hoeken van de binnenkom zorgen voor een aangenaam gebruik en een makkelijk onderhoud.

Meer informatie

Stone Slim Website 04 marmer look badkamermeubel zwart wit riho

Livit Stone Slim

Natuurlijke materialen hebben een onvervalste charme. Die haalt u in huis met de Livit Stone Slim. Ook al is ze van kunststof, de wastafel heeft de look en textuur van leisteen. Het ruwe reliëf steekt mooi af tegen de gladde binnenkant.

Meer informatie

Stone Top Website 01 hout look badkamermeubel moderne badkamer riho.jpg

Livit Stone Top

Met de Livit Stone Top kiest u voor een natuurlijke look en textuur van leisteen, terwijl u geniet van de praktische eigenschappen van kunststof. De gepolijste binnenkom contrasteert perfect met de ruwe structuur van de ombouw.

Meer informatie

Livit Slate Banner Image

Livit Opzetkommen

De Slate en marmeren waskommen van Livit zijn verkrijgbaar in een ronde, ovale en vierkante vorm. De waskommen vormen een prachtige blikvanger in uw badkamer. De waskommen zijn gemakkelijk zijn in het onderhoud.

Meer informatie

Deel dit bericht