Livit - De nieuwste meubelcollectie van Riho

17-08-2020 | Inspiratie
Livit - De nieuwste meubelcollectie van Riho

Van modern klassiek tot eigentijds design statement...met een keuze voor een van de wastafels uit de modulaire badkamermeubelcollectie Livit creëert u een badkamermeubel naar uw smaak.

De hoge keramische Livit Glaze Top wastafel is robuust, strak en charmant. Met de Velvet Slim van mineraalmarmer brengt u delicate, pure lijnen in de badkamer. Deze minimalistische wastafel heeft een opmerkelijk warme uitstraling. De hoge variant is de Livit Velvet Top. De strakke vormgeving brengt evenwicht, rust en harmonie. De Livit Stone Slim is gemaakt van kunststof. Hard en duurzaam, met de look en textuur van leisteen. De Stone Top is de hoge versie van de Stone Slim; een natuurlijke look, terwijl u geniet van de praktische eigenschappen van kunststof.

De Slate waskommen zijn prachtige blikvangers in uw badkamer. Ze zijn verkrijgbaar in een ronde, ovale en vierkante vorm. Ze hebben een speelse buitenkant en gladde binnenkant, waardoor ze gemakkelijk zijn in het onderhoud.

Alle wastafels en waskommen zijn uiteraard mooi te combineren met de hoge en lage kasten uit het Livit assortiment in diverse trendy decors, of met spiegels (inclusief verlichting) en baden en/of doucheopstellingen uit de Riho collectie.

Deel dit bericht