Ontdek de kameleon van de badkamer: Cesio

29-03-2019 | Inspiratie
Ontdek de kameleon van de badkamer: Cesio

Cesio is een nieuwe lijn wastafelmeubels en badkamerkasten. Op zoek naar rust en warmte in jouw badkamer? Cesio is een nieuwe lijn badkamermeubels met zorgvuldig uitgekozen houtdecors. Deze meubels komen helemaal tot hun recht in zowel een moderne woning als een meer klassiek interieur.

Greeploos

De nieuwe lijn straalt klasse uit en creëert een tijdloze sfeer in de badkamer. Door zijn greeploze eenvoud, benadrukt door een horizontale schaduwvoeg in het midden van het frontvlak, krijgt Cesio een uitgesproken hedendaagse look.

Blog Cesio Sfeer

Wastafel of waskom

De Cesio onderkast is verkrijgbaar in vier breedtes en kan uitgerust worden met zowel een symmetrische als asymmetrische wastafel in Solid Surface, bestaande uit één of twee inliggende waskommen. Er is ook een mogelijkheid om een Solid Surface blad te verkrijgen met één of twee opzetkommen uit de FromScratch collectie. FromScratch opzetkommen kunnen tevens geplaatst worden op een Dekton® blad. Het Dekton® blad is weer verkrijgbaar in twee uitvoeringen: een matzwarte granietlook (Sirius) alsook een witte marmerlook (Aura). Beide hebben de uitstraling van natuursteen. Hoe ziet jouw ideale Cesio-samenstelling eruit?

Deel dit bericht