Ontdek onze Rihopool ontspannende massagebaden

15-02-2022 | Inspiratie
Ontdek onze Rihopool ontspannende massagebaden

Wist je al dat je heel eenvoudig bij je thuis een wellness kan creëeren met onze baden? Met onze Rihopools massagebaden kan je heerlijk ontspannen en genieten van een zen-momentje, gewoon in je badkamer!

Rihopools massagebaden zijn verkrijgbaar in vier verschillende whirlpoolsystemen: Air, Flow, Joy en Bliss. Hieronder ontdek je al hun specifieke functies en kenmerken. Het systeem dat jij kiest, bouwen wij in je favoriete acrylbad in. Zo krijg je een stijlvolle Rihopool om thuis heerlijk te ontspannen!


Hoe werkt een Rihopool bad met bubbels?

Een Rihopool whirlpool bad bestaat uit aerojets, hydrojets, of uit ze allebei. Aerojets, ook luchtjets genoemd, zijn in de bodem van het bad geïntegreerd en zorgen voor ontspannende bubbels. Deze jets zijn voorzien in de Rihopools Air, Joy, en Bliss.

De hydrojets, ofwel waterjets, bevinden zich in de zijkanten van het bad en bieden een stimulerende massage. Het water wordt dan door de pomp het bad uit gepompt en komt via de hydrojets terug het bad in. Deze waterjets vind je terug in de Rihopools Flow, Joy en Bliss.

Exclusief bij Joy en Bliss Rihopools: Ingebouwde verlichting en B-Music. Dat tweede technische hoogstandje maakt van je bad een speaker, zodat je naar je favoriete muziek luistert zonder dat je luidsprekers ziet. Connect met je device en... plug, play, relax!

Extra bij de Rihopool Bliss is het kinderslot, de ingebouwde reinigingsfunctie ‘Riho Clean’ en verwarmingsfunctie. Zo kan je extra lang genieten en ontspannen!

Ba18005Blissr Lusso 170X75 4 whirlpool inbouwbad riho


Wat is het verschil tussen een jacuzzi en een bubbelbad?

We krijgen wel eens de vraag wat eigenlijk het verschil is tussen een jacuzzi en bubbelbad. In dit artikel heb ik bovendien nog andere termen gebruikt zoals Rihopool, Whirlpool en massagebad. Maar wat is nu het verschil? Heel simpel, er is geen verschil! Het zijn gewoon allemaal synoniemen voor verwarmde baden die zorgen voor ontspannende bubbels of waterstralen. Rihopool is de merknaam die wij bij Riho geven aan onze eigen massagebaden.

Zoals hierboven uitgelegd bestaan er wel verschillende soorten massagebaden, die verschillen in werking.

Anna Sfeer rechthoekig whirlpool bad bubbelbad riho


Hoe onderhoud je een massagebad?

Het is belangrijk om regelmatig je bubbelbad te reinigen. Vuil zoals kalk, zeepresten en oliën komen namelijk terecht in de leidingen en spuitmonden. We raden aan om één tot twee keer per maand je massagebad te reinigen, afhankelijk van hoe vaak je het gebruikt.

Op onze bubbelbaden met Rihopool Bliss systeem is standaard een reinigingsfunctie Riho Clean voorzien. Dit is een reservoir dat onder de badrand is bevestigd. Via de cleandop op het bad kan je dit reservoir vullen met onze reinigingsvloeistof Riho Clean-Plus. Let wel op dat het bad voldoende gevuld is met water wanneer je de reinigingscyclus activeert. De reiniging duurt in totaal 80 tot 90 seconden.

Door de reinigingsvloeistof Riho Clean-Plus te gebruiken krijgt je bubbelbad een grondige reiniging, verleng je de levensduur en kan je dus extra lang genieten van je ontspannende massagebad!

Br05005Airr Still Show 180X80 4 whirlpool bad riho inbouwbad jets


Een ontspannend bubbelbad iets voor jou?

Onze Rihopool bubbelbaden zorgen voor een ultiem wellness moment bij je thuis: heerlijk ontspannen of genieten van een krachtige massage in je favoriete inbouwbad.

Ben je meer fan van een (half-)vrijstaand bad en wil je ook genieten van verfrissende bubbels? Vanaf nu kan dat met onze Sparkle Mood technologie!

Wil je graag meer informatie over onze massagebaden of wil je ze graag komen ontdekken? Neem dan gerust contact met ons op!

Deel dit bericht