RIHO Fall badvuller

14-01-2022 | Innovaties
RIHO Fall badvuller

Riho biedt bij enkele baden de Riho Fall aan. Een badvuller weggewerkt in de overloop van het bad. De badvuller zit stijlvol strak en vlak in de badwand en past in elke moderne badkamer. Daarom is de Riho Fall zeer geschikt voor vrijstaande- en semi-vrijstaande baden. De bediening loopt via een inbouwkraan die je volledig zelf naar eigen keuze kan kiezen. De badvuller wordt standaard geleverd in chroom. Optioneel kan je andere kleuren bijbestellen.


Brushed Riho Fall
Chrome Riho Fall
Matt Black Riho Fall
Matt White Riho Fall

Technische specificaties

Het bad wordt gevuld met een ruime watertoevoer van 20 liter per minuut (bij 2,5bar waterdruk). De Riho Fall werkt in combinatie met een mengkraan die zorgt voor de gewenste temperatuur van de watertoevoer, deze kan op iedere gewenste positie in de badkamer worden geplaatst. De badvuller wordt gemonteerd geleverd inclusief een 1 meter lange flexibele slang met 1/2” (female) koppeling om de installatie ‘plug and play’ te maken.

Devotion High Gloss Riho Fall White Badvuller Bath Filler Remplissage De Baignoire Wannenfüller

Werking

Het overtollige badwater wordt onder de badvuller door de overloop opening afgevoerd. Een terugslagklep voorkomt dat vuil water het drinkwatersysteem instroomt. Hierdoor komt er geen vuil water in de badvuller.

Leverbaar voor

Devotion Free - Devotion Back-2-wall - Modesty - Inspire - Adore Back-2-wall - Desire Back-2-wall - Desire Corner - Rethink Cubic - Rethink Space - Still Shower - Still Smart - Still Square

Deel dit bericht