Creëer een minimalistische badkamer met onze badkamercollecties

16-02-2022 | Innovaties
Creëer een minimalistische badkamer met onze badkamercollecties

Een serene, rustgevende uitstraling. Dat is hoe je een minimalistische badkamer kan beschrijven. Wij bij Riho zijn helemaal fan van deze stijl! Een badkamer is namelijk dé plek in huis waar we genieten van me-time met een lange douche of een heerlijk warm bad. Overbodige en onnodige spullen in de badkamer zouden ons ontspannen momentje kunnen verstoren. Tijd voor een minimalistische inrichting!

Hoe creëer je een minimalistische badkamer?

Weinig spullen en eenvoud wil helemaal niet zeggen dat een minimalistische badkamer saai of smaakloos is, integendeel! Je kan zelf je stempel drukken door de badkamer een strakke en moderne touch te geven. Hoe? Bijvoorbeeld met onze naadloze Scandic NXT douchewanden, -deuren en -cabines.

1. Scandic NXT naadloze douchewand

Deze collectie van naadloze douchewanden en -deuren straalt op en top minimalisme uit. Dat komt door de profielloze wanden en verborgen schroeven. Je douche lijkt te zweven in je badkamer en is bijna onzichtbaar! Geen opvallende douchewand dus in de badkamer, maar één die de kamer net veel ruimer en open doet lijken.

Scandic Nxt X204 01

De subtiele chromen of matzwarte bevestigingspunten en scharnieren geven je naadloze douche tegelijk een strakke en moderne touch! Het resultaat? Een minimalistische en unieke badkamer waar je echt tot rust komt.

Detail Zwart
Detail Chroom

2. Solid Surface vrijstaand bad

Helemaal ontspannen kan je in een Solid Surface bad. Ga voor een vrijstaand bad als eyecatcher in je minimalistische badkamer, zonder de serene sfeer te verstoren. De organische ronde vormen en matwitte afwerking stralen namelijk eenvoud en klasse uit. Kies tussen verschillende vormen, van ovaal tot asymmetrisch.

Toledo Cam01 Lr

3. Solid surface waskommen

Maak het minimalistische plaatje compleet met waskommen in Solid Surface materiaal. Net als de baden, zijn deze beschikbaar in allerlei natuurlijke, organische vormen. Kies bijvoorbeeld voor een matwit vrijstaand bad met bijpassende waskom. Een minimalistische badkamer was nog nooit zo stijlvol!

Inspire160 Avella Z09 Solid Surface Matwit Waskom Washbowl

Is een minimalistische badkamer iets voor jou?

Onze minimalistische douchewanden, baden en waskommen zorgen voor rust in huis en in je hoofd! Kom ze ontdekken in één van onze verkooppunten of neem contact op voor meer informatie.

Deel dit bericht