Wellness in je badkamer: Ontdek onze ontspannende thermae baden

09-09-2020 | Innovaties
Wellness in je badkamer: Ontdek onze ontspannende thermae baden

De badkamer is niet langer een functionele wasruimte, maar een esthetische en ontspannende wellnessruimte. ’s Ochtends moet het allemaal wat sneller gaan, maar ’s avonds en in het weekend is er niets beter dan een heerlijk warm bad. Languit genieten en helemaal tot rust komen, zalig! Wie graag extra wil genieten en ontspannen kan van z’n badkamer een echte wellness maken met onze thermae bubbelbaden.

Riho ultieme bubbelbaden

Thermae baden staan voor ultieme luxe en grootste massage-ervaring in het whirlpool programma van Riho. Je hebt de beschikking over uitgebreide functies, zodat je de ultieme wellness ervaring kunt creëren. De heater houdt het water op een comfortabele temperatuur, terwijl instelbare air- en waterjets zorgen voor een heerlijke massage. Zo kunnen de spieren en gewrichten ontspannen en herstellen.

Afhankelijk van het aantal zitplaatsen en hoofdsteunen die je wenst, kan je kiezen tussen de modellen Anna, Carmen, Claudia, Lisa of Olivia. Het Anna thermae bad bestaat uit één brede zwarte hoofdsteun, Carmen is een rond massagebad met vier grijze of zwarte hoofdsteunen, Claudia bevat dan weer twee zitvlakken en zwarte hoofdsteunen, Lisa is voorzien van twee brede hoofdsteunen en Olivia ten slotte heeft vier aparte zwarte of grijze hoofdsteunen.


Relaxerende kleurentherapie

Een extra ontspannend element bij onze thermae baden is de kleurentherapie. Deze ingebouwde ledverlichting heeft een positief effect op jouw stemming, gezondheid en vitaliteit. Iets waar we de dag van vandaag ongetwijfeld allemaal baat bij hebben! Kies de gewenste kleur op het eenvoudige touchscreen, waar je ook de watertemperatuur en massagestanden kan regelen.

Carmen Blauw Zwart Ret Whirlpool Bubbelbad Bath

Totale ontspanning dankzij het ergonomische design

Onze thermae wellnessbaden bestaan uit licht hellende wanden en zachte hoofdsteunen. Dit ergonomische design zorgt voor een perfecte en ontspannende ligvorm. Een thermae bad geeft daardoor nieuwe energie en zorgt voor een optimaal relaxmoment.

Lr Olivia Sfeer Zww Bubbelbad

Wil je graag een wellness badkamer creëren bij uw thuis? Neem gerust contact op voor meer informatie over onze thermae baden of kom ze ontdekken!

Deel dit bericht