Wonen in Herfststijl: Creëer een gezellige herfstsfeer in je huis en je badkamer

02-10-2023 | Inspiratie
Wonen in Herfststijl: Creëer een gezellige herfstsfeer in je huis en je badkamer

De herfst is een seizoen van warmte, gezelligheid en verandering. Terwijl de dagen korter worden en de temperaturen dalen, is het tijd om je huis te transformeren in een knusse oase die perfect past bij de herfstsfeer. Er zijn verschillende woonstijlen die naadloos aansluiten bij de herfst en je kunnen helpen om de magie van dit seizoen in je interieur te brengen. Laten we enkele van deze herfstige woonstijlen verkennen en deze ook laten terugkomen in de badkamer:

Scandinavische Hygge: Warmte en eenvoud

De Scandinavische woonstijl, bekend om zijn hygge (gezelligheid), past perfect bij de herfst. Kleurenpaletten bestaan uit neutrale tinten zoals grijs, wit en beige, gecombineerd met warme accenten zoals hout en rustieke decoratie. Het draait allemaal om comfort en ontspanning, wat perfect past bij het herfstseizoen. Breng deze herfstsfeer ook naar je badkamer door te kiezen voor de Scandic NXT douchewand met Smoked rookglas, die een intieme en gezellige uitstraling biedt. Combineer deze met een houten meubel, zoals Livit in Mahonie, voor een herfstige look. Als je liever het hout achterwege wilt laten en echt voor de Scandinavische stijl wilt gaan met de neutrale tinten wit en beige, ga dan voor een badkamer met het Bilbao bad in Pebble Grey en een FromScratch badmeubel in de kleur Sand Taupe.

Scandic Nxt Walk In Smoked Inloopdouche Rookglas Douche A Italienne Verre Fume Dusche Smoked Glass Rauchglass Web herfstsfeer badkamer autumn bathroom

Rustiek en Landelijk: Terug naar de natuur

Een rustieke of landelijke woonstijl past perfect bij het herfstseizoen. Denk aan ruwe houten meubels, authentieke accenten en warme kleuren zoals bruin en groen. Voeg natuurlijke elementen toe, zoals gedroogde bloemen, dennenappels en houten decoraties, om het knusse gevoel te omarmen. Maar wist je dat je deze rustieke herfstsfeer ook kunt doortrekken naar je badkamer? Door de Livit Velvet Top wastafel en houtlook onderkast te combineren met een bijpassende spiegelkast en kolomkast, kun je deze rustieke en landelijke woonstijl ook in je badkamer laten stralen. Voeg daarbij een Solid Surface bad met zijn matte look, en je creëert een pure en natuurlijke herfstsfeer in je badkamer.

Lusso Atmosph 2022 01  Web landelijke badkamer rustieke badkamer herfst badkamer

Bohemian Herfst: Kleurrijk en eclectisch

Als je van kleur houdt en een eclectische stijl hebt, dan is een bohemian herfstlook iets voor jou. Ga voor rijke, aardse kleuren zoals diep oranje, robijnrood, en mosgroen, die perfect bij het herfstseizoen passen. Mix verschillende patronen en texturen in kunstwerken, tapijten en wanddecoraties. Voeg planten toe voor een vleugje natuurlijke schoonheid en creëer een ontspannen herfstsfeer met zachte verlichting. Als je deze herfstige bohemian stijl wilt doortrekken tot in je badkamer, overweeg dan een Fromscratch badkamermeubel in Terracotta of het Bilbao Solid Surface bad in Moss Green. Zo breng je de warmte en kleur van de herfst in elke hoek van je huis, inclusief je badkamer.

Bilbao 170 Escala Z22 Moss Green Adjustment 01 badkamer betonlook bad herfst badkamer bohemian badkamer autumn bathroom style

Laat je badkamer deze herfst en alle andere seizoenen stralen met RIHO. Wil je onze producten graag eens bekijken? Maak dan een afspraak in één van onze showrooms of bezoek een RIHO-verkooppunt bij jou in de buurt.

Deel dit bericht