Meest gestelde vragen

Hieronder kun je de meest gestelde Service-vragen bekijken, voorzien van duidelijke antwoorden. Hiermee denken wij je in staat te stellen om zelf het antwoord te vinden op een vraag met betrekking tot jouw Riho product.

Mocht je na het lezen van deze lijst toch nog behoefte hebben aan meer informatie, dan kun je altijd contact opnemen via de Service Afdeling van Riho.

Nederland: service@riho.nl

België: service@riho.be

 • Waar kan ik terecht met mijn service-aanvraag?

  Wanneer een product nog binnen de garantieperiode valt, dient de Servicemelding altijd via het Riho-verkooppunt te verlopen. Niet rechtstreeks naar Riho.

  Voor servicemeldingen buiten de garantieperiode, kun je wel rechtstreeks bij Riho terecht. Stuur a.j.b. een e-mail naar de Riho Serviceafdeling van jouw land:

  Nederland: service@riho.nl

  België: service@riho.be

 • Kan ik ook via Whatsapp een servicemelding doen?

  Ja, in Nederland hebben we een Riho NL After Sales Whatsapp account. Je kunt ons bereiken op:
  06-295 30 945.

 • De verlichting van mijn Riho whirlpool werkt niet. Wat kan ik doen?

  Voordat we een bad met een whirlpoolsysteem leveren, wordt het bad uitgebreid getest in onze fabriek. Ondanks dit zorgvuldige proces kan tijdens vervoer of montage toch een storing veroorzaakt worden. Maar in veel gevallen is de oplossing eenvoudig.

  1. Controleer of het bad gevuld is met voldoende water. Bij de whirlpoolsystemen Pro 6, Pro 7, Pro 8 en Lux 8 dient het bad tot boven de rugjets gevuld te zijn. Bij een te laag waterniveau werkt de verlichting niet.

  2. De verlichtingstoets dien je enige tijd ingedrukt te houden. Na circa 3 seconden inhouden zal de verlichting aangaan.

  Wanneer je bovenstaande oplossingen hebt geprobeerd en de verlichting nog niet werkt, kun je contact opnemen via:

  Nederland: service@riho.nl

  België: service@riho.be

 • Waar moeten de serviceluiken en ventilatieroosters (whirlpoolbad) precies geplaatst worden?

  Bij de levering van onze whirlpoolbaden vind je altijd een gebruikershandleiding. Hierin staat beschreven hoe en waar de serviceluiken en ventilatieroosters geplaatst dienen te worden. Deze informatie kun je ook online vinden, op de pagina 'Downloads'.

 • Wat kan ik doen wanneer ik mijn whirlpoolsysteem wil reinigen?

  Bij de levering van onze whirlpoolbaden vind je altijd een gebruikershandleiding. Hierin staat beschreven hoe je het whirlpoolsysteem kunt reinigen. Deze informatie kun je ook online vinden, op de pagina 'Downloads'.

 • Wat is de duur van de garantieperiode voor mijn Riho product?

  Alle Riho producten worden geleverd met garantie. Hieronder zie je de garantieperiode per product(groep) bij gemiddeld, normaal gebruik.

  - Acrylbaden en -douchevloeren: 10 jaar op acryl
  - Whirlpoolbaden en Thermae: whirlpoolsysteem 4 jaar (geïnstalleerd door erkend installateur) en 10 jaar op acryl
  - Easypool baden 3 jaar
  - Solid Surface producten: 5 jaar
  - Badkamermeubelen: 5 jaar
  - Douchedeuren en -wanden: 5 jaar

 • Zijn er ook instructievideo's beschikbaar?

  Voor een aantal Riho producten zijn instructievideo's te bekijken. Je kunt deze bekijken via ons Youtube-kanaal:


  Riho Youtube

 • Kan ik rechtstreeks bij Riho kopen?

  Riho verkoopt producten niet rechtstreeks aan consumenten. We hebben een uitgebreid netwerk van dealers, waar consumenten terecht kunnen voor de aanschaf van een Riho product. Op de Showroom-pagina vind je een overzicht van onze partners, en kun je op basis van locatie zoeken naar een verkooppunt bij jou in de buurt.